Succes pentru zborul direct Iași-Timișoara

La aproape o luna de la lansarea zborului direct Iasi-Timisoara, cifrele de trafic inregistrate pe ruta operata de compania Tarom sunt imbucuratoare. Astfel, din 25 martie, data inaugurarii
rutei ce uneste Moldova si Banatul, si pana astazi, 17 aprilie, 895 de pasageri (imbarcati si debarcati) au calatorit din Iasi spre Vestul tarii si retur, cu compania nationala.

Cursa Iasi-Timisoara- Iasi are o frecventa de patru zboruri pe saptamana: luni, miercuri, joi si duminica, iar calatoria dureaza o ora si 50 de minute.

„Urmarind statistica din aceasta perioada, am constatat cu bucurie ca interesul pentru ruta Iasi-Timisoara este, in continuare, foarte mare. In mai putin de o luna de operare cu compania natioanala, aeronavele ce efectueaza zboruri din Iasi spre Timisoara (si retur) au avut un grad de incarcare aproape maxim. Am reusit sa convingem conducerea companiei Tarom ca, in lipsa unei autostrazi, o „aerostrada” Iasi-Timisoara este o investitie extrem de importanta pentru garantia dezvoltarii durabile a regiunii noastre, si iata ca rezultatele pozitive nu au intarziat sa apara.

Aceasta ruta interna vine ca un suport pentru mediul de afaceri local, dar in acelasi timp faciliteaza schimburile culturale si academice intre cele doua regiuni. Multumim inca o data partenerului nostru Tarom pentru incredere si deschidere”, a declarat Monica Nichitus, Directorul General Provizoriu al Aeroportului International Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *