Studenții vin în sprijinul seniorilor ieșeni

Sharing is caring!

Tinerii sar în ajutorul ieșenilor nevoiți să stea în casă. Pe toată perioada stării de urgență, 17 tineri și-au propus să se pună la dispoziția comunității. Voluntarii vor livra produse de strictă necesitate celor aflați în categoriile de risc. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă ieșenii este să apeleze numărul de telefon gratuit 0800.800.254.

Un grup de studenți ai Universității Tehnice și ai Universității de Științe Agricole au pus bazele unei asociații al cărei scop este să sprijine eforturile de combatere a pandemiei de coronavirus.

Proiectul a demarat în urmă cu o săptămână, până acum fiind ajutate aproximativ 40 de persoane.Valoarea cumpărăturilor făcute de cei 17 tineri a ajuns la peste 10.000 de lei. Voluntarii au urmat un scurt instructaj referitor la măsurile de protecție împotriva infectării, în cadrul căruia a fost stabilit și modul de lucru.

Numărul TelVerde pe care ieșenii îl pot apela pentru a lua legătura cu voluntarii din cadrul programului „Tinerii Salvează România” este 0800.800.254. La acest număr, un voluntar va prelua comenzile zilnic, în intervalul orar 10.00-16.00. Initiativa grupului de studenti este sustinuta si de Consiliului Județean Iași.

shares