Știința Miroslava nu se teme de retrogradare

Sharing is caring!

Antrenorul echipei Stiinta Miroslava nu isi face prea mari griji in privinta retrogradarii. Chiar daca echipa pe care o conduce a pierdut meciul cu FC Arges, acesta considera ca poate acumula puncte in urmatoarele partide si ca jucatorii sai mai au inca multe de demonstrat.

„Emotii sunt, jocurile de pregatire nu se compara cu cele oficiale, dar iti dau niste repere, iti dau incredere si liniste pentru a continua pregatirea. Chiar daca am pierdut meciul cu FC Arges, eu nu sunt total nemultumit de ceea ce au demonstrat jucatorii nostri. Au jucat, au vrut, dar e un joc pana la urma. Din cauza unor conjucturi am pierdut nemeritat, un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Ne dorim sa luam fiecare meci, sa il disecam pentru a reusi sa acumulam puncte. Normal ca avem emotii in privinta retrogradarii, dar eu , din ce am vazut si din ce imi cunosc actualul lot de jucatori, cred ca nu ar trebui sa ne facem prea mari griji. Sunt convins ca vor fi niste meciuri pe cinste in acest retur de campionat”, a spus Adrian Kerezsy – antrenor Stiinta Miroslava, in cadrul emisiunii Top Sport de la TELE M.
Urmatorul meci pe care il va juca Stiinta Miroslava este in deplasare cu Chindia Targoviste peste o saptamana si jumatate.

shares