Soluții la problemele României în raport cu UE

Sharing is caring!

Petru Movila a facut o radiografie succinta a campaniei electorale care se apropie de final, spunand ca peste 90 la suta dintre competitori nu au prezentat solutii la problemele Romaniei in raport cu cele ale UE.

In conferinta sustinuta astazi, presedintele PMP Iasi, a prezentat proiectele pe care le vizeaza candidatii partidului., ca solutii la problemele actuale ale Romaniei.

„Proiecte importante, autoritatea  eruopeana, politia europeana de frontiera care sa actioneze unitar, sa pazeasca granitele UE in ansamblu fie ca suntem tara membra Shenghen sau nu. Scopul sa proteje viata cetatenilor europeni, sa fie in siguranta si de asemenea noi, Europa in ansamblul nostru sa ramanem un continen crestin.”, a declarat Petru Movila, presedinte PMP Iasi.

Deputatul a mai adaugat ca in ceea ce priveste Referendumul, bataia de joc a celor de la PSD ALDE trebuie sa inceteze doar prin validarea votului.

„Pentru Referendumul de duminica este foarte important ca oamenii sa mearga la vot pentru ca din punct de vedere moral, daca cele doua intrebari de la Referendum nu vor fi validate de participarea romanilor, atunci Tariceanu si Dragnea vor considera ca ceea ce au facut ei pana acum, bataia de joc la adresa justitiei este un lucru cu care romanii sunt de accord si vor continua sa isi bata joc de justitie sa-si aserveasca justitia.”, a adaugat Petru Movilă.

Presendintele PMP, Petru Movila a mai precizat ca in ceea ce priveste politica Romaniei in Europa si a Uniunii Europene, Traian Basescu este cel mai bine pregatit europarlamentar.

shares