Simţul ridicolului şi conştiinţa ratării lipsesc cu desăvârşire coaliţiei PSD-ALDE

Sharing is caring!

Văzând că nu mai au legitimitate electorală şi au devenit nişte forme goale, reprezentanţii PSD-ALDE s-au hotărât să răsucească adevărul şi să găsească „milionul de voturi fraudate“ în 26 mai.

În loc să accepte că România nu mai vrea să fie la cheremul unor impostori, aceşti „lideri de mântuială“ inventează o „comisie de anchetă” în Parlament! Este ridicol, dar trist în acelaşi timp, să vezi cum parlamentarii puterii vor să arate că executivul lor, organizator al alegerilor, cu Meleşcanu la Externe şi Carmen Dan la Interne, s-a făcut părtaş la o presupusă mare fraudă electorală. Cu Lia Olguţa Vasilescu în frunte, este greu de spus ce va „descoperi” comisia. Dar, ne putem aştepta la un rezultat ilar „favorabil” lui Șerban Nicolae, care a aruncat în spaţiul public opinia că vorbim despre o fraudă comparabilă cu cea de la alegerile trucate din 1946!În incompetenţa lor, liderii PSD-ALDE se tem de tehnologie: nu o înţeleg, dar ştiu sigur că prin ea pierd controlul şi nu mai pot fura. Prin urmare, care este planul lor?
Să aibă controlul integral asupra votului. De aceea, nu ar fi de mirare dacă vom vedea cum, prin OUG, atentează la independenţa comunicaţiilor speciale şi vor elimina STS în securizarea alegerilor. În loc să accepte adevărul, PSD ar fi în stare să cheme din nou minerii, de data aceasta să numere voturile la Biroul Electoral Central!Până la urmă, după 26 mai, PSD ce lecţie a învăţat? Niciuna. Fibra morală lipseşte cu desăvârşire, iar elementul uman din acest partid este corupt mai mult decât ne putem imagina. Dar, PSD va trebui, până la urmă, să lase puterea şi atunci va fi momentul în care vor putea fi reparate toate grozăviile lăsate de Dragnea, Dăncilă şi ceilalţi pe obrazul României.
shares