„România vrea autostradă”, febră națională

Sharing is caring!

Astazi s-a lansat imnul ”România vrea autostradă”. Cu o zi înaintea protestului #ȘîEu, clipul a avut sute de mii de vizualizari iar oamenii care maine, la ora 15.00, isi suspenda activitatea sunt tot mai multi. Mesaje de susţinere vin si de la romanii din strainatate.

Romani si numeroase firme din intreaga tara isi vor intrerupe activitatea maine, timp de 15 minute,  de la ora 15:00.

Protestul inedit este initiativa omului de afaceri Stefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute.

E o febra nationala #ȘîEu iar in mediul on-line au aparut nenumarate evenimente de sustinere a demersului .

La Iasi, incepand cu primarul Mihai Chirica si pana la companii,  oameni obisnuiti sau institutii, toti striga in cor: Romania vrea autostrazi!

Si Compania de Transport Public Iasi se alătură manifestului de maine și susține realizarea de îndată a proiectelor de infrastructură rutieră în țara noastră. Toți cei peste 80 de angajați din categoria administrativă a societății își vor întrerupe activitatea, în semn de protest.

Si CTP vrea autostrada!

„Deși compania noastră face eforturi pentru reducerea intervalelor de urmărire a mijloacelor de transport public, traficul foarte aglomerat din oraș, influențat parțial și de lipsa Autostrăzii A8, rămâne cauza principală pentru întârzierile înregistrate în circulația autobuzelor și a tramvaielor”, a anunţat CTP Iaşi pe pagina de Facebook.

shares