Iasi | Razie in peste 20 statii CFR

Sharing is caring!

Controale in garile CFR din judet. Zeci de politisti si jandarmi au desfasurat o razie de amploare, in urma careia au sanctionat zeci de persoane si au dat si amnezi. Cele mai multe avertismente si contraventii au fost aplicate cersetorilor si persoanelor fara adapost.

Numai in zona Garii mari din municipiu au fost legitimate 30 de persoane, care au fost directionate, ulterior, catre centrele sociale ale Primariei. Iar doi soferi au fost amendati pentru ca au parcat pe locuri interzise. Actiunea s-a desfasurat in aceasta dimineata, incepind cu ora 6.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 106 persoane și au fost controlate 21 de autovehicule.In urma neregulilor constatate au fost aplicate 55 sanctiuni contraventionale.

IoanaBilea, purt de cuv IPJ Iasi: „Politistii au actionat pentru prevenirea faptelor ilicite si infractiunilor, pentru depistarea persoanelor fara adapost si pentru combaterea actelor de comert illicit si cersetorie. Actiunea s-a desfasurat in cadrul activitatii Clean Stations, iar la nivelul judetului Iasi au fost angrenati peste 50 de politisti, care au beneficiat de sprijinul jandarmilor si a altor forte de ordine”.

shares