PSD denigrează fanii de la stadion, arătând ca aceștia au huiduit-o pe Simona Halep

Sharing is caring!

”Afișul toxic diseminat de PSD denigrează fanii de la stadion, arătând ca aceștia au huiduit-o pe Simona Halep. Fanii sunt notați cu ghilimele, în mod peiorativ. Dar acolo au fost mii de copii pentru care emoția momentului va rămâne întiparită în memorie mulți ani de-acum inainte, fiind o particică din sistemul de valori ce îi formează ca viitori adulti.

PSD este iesit acum din junglă. Copiii sunt luati drept huligani, Dragnea si Firea dispretuindu-și propriul popor. Copiii bucureștenilor nu sunt români adevărati, ci doar aplaudacii de la mitingul de sâmbătă.

Antiteza creată de o sursă oficială a partidului de guvernământ arată o neînțelegere gravă a democrației: PSD împarte românii în tabere beligerante, ducând conflictul până la nivelul copiilor de școala primară. PSD împarte oficial România în „buni” și „răi”.

Fenomenul e mai grav decât pare la prima vedere. Militantismul este dus până la cele mai intime momente ale vieții civile. Copiii huligani de pe Arena Națională au devenit si ei dușmani ai lui Liviu Dragnea. Mâine vor fi numiți si ei „șobolani”. Poporul pesedist nu mai este o metaforă, ci devine tribul conducător, dar care își propune sa-i stârpească pe restul românilor.

Pericolul reprezentat de mințile întunecate ale unor lideri megalomani este real în toată lumea. Cazuri au mai fost si sunt cu duiumul. Grija mare la Dragnea: rămâneți in zona lipsită de primejdie, evitați să-l confruntați dar apelați urgent serviciul de intervenție pentru o evacuare în siguranță”, a declarat Marius BODEA.

shares