Primăria Iași a dat amenzi de aproape 30.000 de lei

Sharing is caring!

În urma unui control efectuat de angajații Primăriei Iași, au fost date amenzi de aproape 30.000 de lei și au fost întocmite circa 48 de procese verbale de contravenție.

În perioada 19 februarie-2 martie au fost luați la puricat agenții economici din iași, persoanele fizice și juridice. Oficialii Primăriei Iași informează că au fost date 11 amenzi în valoare de 13.800 de lei pentru lipsa autorizațiilor de funcționare, nerespectarea obiectului de activitate sau lipsa vizei autorizației.

O amendă de 500 de lei a fost dată pentru expunerea mărfurilor în afara spațiilor de vânzare și două amenzi în sumă de 1700 de lei au fost date pentru lipsa contractului de folosință a domeniului public.

În urma aceluiași control s-au maid at două amenzi în sumă de 2.000 de lei pentru nerespectarea unor somații de ridicare a unor autovehicule avariate / de tonaj mare staționate pe domeniul public. O altă amendă, de 1000 de lei, a fost data pentru utilizarea neautorizată de însemne taxi, iar o amendî de 500 de lei a fost acordată pentru murdărirea carosabilului la ieșirea vehiculelor din șantier.

Alte 30 amenzi în sumă de 9.140 de lei au fost acordare pentru nerespectarea obligației de degajare a zăpezii din dreptul proprietăților și blocurilor administrate;

shares