”Portativul tanarului artist”, editie dedicata Dragobetelui

Sharing is caring!

Sambata, incepand cu ora 17:00, sunteti invitati la o noua editie a proiectului ”Portativul Tanarului Artist”. Evenimentul va avea loc in Sala ”Stefan Procopiu”, de la Palatul Culturii.

Editia din aceasta luna este dedicata sarbatorii Dragobetelui, una dintre cele mai frumoase traditii ale poporului roman, o zi de celebrare a iubirii. Va vea loc un concert sustinut de tineri artisti ai Iasului.
„Portativul tânărului artist” este un proiect artistic-educativ-muzeal, iniţiat şi coordonat de Carmen Zaharia-Danicov, profesor la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă”, și de dr.ing. Monica Nănescu, șef al Muzeului Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu”. Această serie de manifestări culturale este dedicată elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice din învăţământul vocaţional, oferindu-le posibilitatea de a performa într-un spațiu scenic neconvențional, precum și publicului pasionat de artă, care are astfel ocazia de a descoperi și încuraja tinerele talente în domeniul muzicii, al artelor dramatice şi coregrafice.

Evenimentul este organizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” și Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” Iași. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

shares