Politehnica Iasi vrea sa deraieze Rapidul in Cupa Romaniei

Sharing is caring!

Politehnica Iași își începe parcursul în Cupa României, joi, 26 septembrie, la Buzău, contra Rapidului. Meciurile din faza 16-imilor se desfășoară în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă.

Statistic, Politehnica a bifat, luni, al patrulea meci consecutiv fără victorie în campionat și ocupă poziția a cincea în clasament, acumulând 16 puncte în 10 etape scurse de la startul actualei stagiuni.

Precedenta întâlnire dintre Rapid și Politehnica Iași a avut loc în 2015, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, într-un meci încheiat nedecis, scor 0-0.

În ediția trecută a Cupei României, Politehnica a pierdut în optimi, cu Viitorul, după executarea loviturilor de departajare. Ulterior, echipa lui Gheorghe Hagi avea să câștige Cupa României.

“Întâlnim un adversar bun și mă bucur că am nimerit cu o echipă de tradiție. Va fi un duel interesant, pe un stadion arhiplin, iar obiectivul nostru este să mergem mai departe. Ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României. Nu ne sperie adversarul, ci ne motivează să jucăm bine și să tratăm serios acest meci. În ceea ce mă privește, voi fi adversar cu Daniel Pancu, fostul meu coleg de cameră la Poli Iași”, a declarat președintele Adrian Ambrosie, după tragerea la sorți.

shares