Pleiada Boutique Hotel, în haine tradiționale Ⓟ

Sharing is caring!

Acest an a debutat la Pleiada Boutique Hotel cu o expozitie de costume traditionale din toate zonele tarii sub genericul „Romania Unica”. Este cea de-a 10-a expozitie din cadrul celor initiate si organizate de Pleiada Boutique Hotel.

„La inceput de an, am ales sa ne delectam oaspetii cu diversitatea zonelor istorice ale Romaniei. In parteneriat cu echipa de la Casa de Cultura a Studentilor Iasi am creat o expozitie unica. De altfel numele este “Romania unica” si ne dorim ca aceasta sa fie o panoramare, o trecere in revista a celor mai importante regiuni ale tarii noastre, reprezentate prin niste costume cu totul si cu totul deosebite”, a declarat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

Portul romanesc in toata splendoarea sa le arata musafirilor de la Pleiada Boutique Hotel, frumusetea locurilor de odinioara.

„Avand in vedere ca este cea de-a 10 expozitie, ne place sa credem ca aceasta incununeaza eforturile noastre de a ne incanta oamenii care ne trec pragul si speram de altfel ca si iesenii sa vina sa ne viziteze pentru a se delecta vizual asa cum spuneam cu aceasta expozitie marcanta pentru hotelul nostru”, a adaugat Dora Morhan, manager Pleiada Boutique Hotel.

shares