Platforma care permite să inchiriezi mașina

Sharing is caring!

Primul serviciu de car sharing de la persoană la persoană din România s-a lansat in Iasi, Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca. Acesta se adresează celor care vor să își dea spre închiriere mașinile, precum și celor care vor să le conducă pentru o perioadă minimă de 3 ore și maximă de 30 zile.

În România sunt înmatriculate aproximativ 500.000 mașini a căror vechime este mai mică de 10 ani, iar cele mai multe dintre acestea sunt parcate 95% din timp. Aproximativ 50 mașini au fost listate deja pe platform online a serviciului iar interacțiunile dintre Șoferi și Proprietari au mers fără cusur: nu au existat incidente sau daune produse automobilelor închiriate.

Reprezentanții serviciului estimează că, în doar câteva luni de la lansare, media veniturilor din închirieri va fi de 300 euro, fiind însă influențată de tarifele de închiriere, stabilite de proprietarii mașinilor, precum și de promoțiile aplicate. Proprietarii mașinilor beneficiază de asigurare CASCO pe toată perioada de închiriere a mașinii. Mașinile listate pe platformă trebuie să aibă cel mult 8+1 locuri, să nu fie mai vechi de 10 ani, să aibă revizia auto, RCA și ITP la zi, să aibă rovinietă valabilă și să fie echipate corespunzător.

shares