Planuri mari pentru noul rector al Universitatii de Arte din Iasi

Sharing is caring!

Universitatea Nationala de Arte George Enescu din Iasi si-a ales rectorul pentru urmatorii 4 ani. Comunitatea a decis, in urma votului general, sa-l aleaga pe Aurelian Balaita, de la Facultatea de Teatru. Acesta si-a prezentat planurile pentru urmatorii patru ani.

Aurelian Balaita, Rector Universitatea de Arte Iasi: „Planurile sunt expuse in oferta pe care am facut-o colegilor, prin planul managerial care este un document public. E un plan managerial care se sprijina pe 3 aspecte, consolidare, dezvoltare si echilibru”.

Acesta a mai precizat ca-si va indrepta atentia pe studenti, va continua proiectele deja aflate in derulare si va porni noi proiecte de dezvoltare institutionala.

„Sustinem studentii avand in vedere ca toate activitatile din universitatea noastra sunt bazate pe educatia centrata pe student, avem in centrul atentiei noastre studentul. Urmarim sa continuam proiectele deja aflate in derulare, urmarim sa pornim noi proiecte de dezvoltare institutionala, urmarim sa marim oferta educationala pentru studentii nostri, urmarim sa accentuam internationalizarea universitatii, recunoasterea ei si mai puternica pe plan national si internationalVrem sa pornim noi programe si in limbi internationale pe toate cele 3 domenii, muzica, teatru si arte vizuale. Dorim sa construim la propriu, sa castigam noi spatii de invatamant, dorim sa dezvoltamin cotinuare baza materiala pe care o avem si in acelasi timp sa sporim calitatea resursei umane care este cea mai mare bogatie a universitatii noastre”, a completat Aurelian Balaita.

shares