Peste 30 terenuri de peste 1 milion de euro, la vanzare

Sharing is caring!

Pe un site de anunturi imobiliare numai putin de 30 terenuri sunt la vanzare, valoarea acestora depasind cifra de 1 milion de euro. Cel mai scump teren de pe piata imobiliara din Iasi se ridica la 12 milioane de euro si este amplasat langa centrul commercial Era Shopping Park.

Terenul de 121.000 metri patrati are PUZ-ul aprobat si are toate utilitatile: curent electric, gaz, apa, canalizare. Al doilea teren ca valoare aflat la vanzare se afla in vecinatatea Selgros. Acesta costa 6,5 milioane de euro si se intinde pe o suprafata de 65.000 metri patrati.

Vanzatorul sustine ca zona se preteaza atat la un domeniu rezidential cat si la unul commercial. Peste 50.000 metri patrati de teren se vand si in zona Metro. Terenul se incadreaza in zona constructiilor industrial si are o valoare de 5 milioane de euro potrivit vanzatorului.

Peste 36 hectare de teren intravilan sunt la vanzare si in zona Bucium. Suprafata se vinde ca intreg, dar nu se exclude si o parcelare pe loturi mari, de 8-12 hectare. Pretul dorit este de 4 milioane de euro. Diverse suprafate se mai vand in Pacurari, In copou zona Viticultori, in zona Moara de Vant dar si la Fortus.

https://youtu.be/ZMnkrIHJuSs  

shares