Peste 30 000 de locuri de muncă vacante în România

Sharing is caring!

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca erau ieri înregistrate 30.151 locuri de muncă. La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitori necalificati, lucratori comerciali, soferi sau vanzatori.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real şi poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Cele mai multe locuri vacante se afla in capitala, peste 4500. In Iasi va asteapta 954 de locuri de munca, in Neamt peste 800, in Botosani- 154 iar in Bacau doar 50. Si angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.318 locuri de muncă vacante. Cei interesati să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

shares