Pe cine mai amendează Primăria?!

Sharing is caring!

In perioada 3-19 martie, inspectorii municipalitatii au intocmit 57 de procese verbale de contravenţie, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de aproape 35.000 de lei. Cele mai multe sanctiuni – 37, in valoare de 19.200 de lei – au fost date pentru lipsa autorizațiilor de funcționare, nerespectarea obiectului de activitate sau nevizarea autorizației.

Alte 11 amenzi, în sumă de 5500 de lei, au vizat comerciantii care si-au expus marfurile în afara spațiilor de vânzare. Cu sanctiuni de cate 700 de lei s-au ales un iesean care nu si-a igienizat terenul de pe strada Saulescu, dar si o asociatie de proprietari, de pe aleea Tudor Neculai. care nu a curatat spatiile verzi pe care le are in administrare.

Trei cetateni care nu au luat de pe strada masinile avariate s-au ales cu amenzi in valoare totala de 4.900 de lei, iar o sanctiune de 600 de lei a fost data pentru neîntreținerea curățeniei în jurul unui șantier de pe strada Trotuș.

Cea mai mare sanctiuni, de 2.000 de lei, a fost data unei firme care nu a respectat regulamentului de refacere a domeniului public, ca urmare a unei intervenții la rețeaua de gaz pe strada „ Sf.Sava” nr. 7.

shares