NE’AM Țintit vacanța!

Incepand de duminica aceasta, 15 iulie, Asociația Tineretul Ortodox Român – Filiala Bicaz desfășoară proiectul NE’AM Țintit vacanța. Educație și mișcare! în parteneriat cu Arhiepiscopia Iașilor – Departamentul Misiune pentru Tineret și Asociația Tineretul Ortodox Român, filiala Iași, cu finanțare din partea Consiliului Județean Neamț prin intermediul proiectelor din domeniul Sport pentru toți.

Scopul proiectului este susținerea și formarea tinerilor cu oportunități reduse prin includerea acestora în programe de formare, punându-le in valoare potențialul creator si crearea cadrului în care ei să poată găsi modele și sa trăiasca experiențe formatoare prin împărtășirea valorilor tradiționale sau moderne.

Tinerii vor participa la activități educative, de creativitate și sportive cum ar fi: proiecție de film, campionate sportive, jocuri de echipă, ateliere de comunicare, vorbire liberă sau cetățenie activă/voluntariat, foc de tabără, spectacol artistic. Poloboc, Boboiesti sau Izvorul Muntelui sunt locurile in care ei vor gasi adevarata vacanta.

ATOR Filiala Bicaz este o asociație de tineret careface parte dintr-o rețea de 27 de filiale la nivelul județelor IS, NT, BT și desfășoară activități de impact la nivel local din anul 2012, gestionând proiecte destinate comunității, încurajării voluntariatului.