Marius Bodea: „Nu avem nevoie de planse, avem nevoie de investitii!”

Sharing is caring!

Deputatul Marius Bodea taxeaza lipsa de preocupare a Primariei in activitatea sportiva din Iasi. Pe langa desfiintarea echipelor de traditie de baschet, handbal sau rugby, clubul de fotbal al Iasului este la un pas de faliment, cu datorii de circa 1,5 milioane euro.

In plus, liberalul nu intelege de ce iesenii sunt amagiti in permanenta in legatura cu constructia unei Sali Polivalente sau a unui stadion.

Marius Bodea, deputat PNL Iasi: „Cred ca subiectul asta il discutam in fiecare an, dar cu alti actori, ceea ce demonstreaza ca, sub mandatul actualului primar preocuparea pentru sport este mai de graba una pur de imagine, pentru ca, consistent nu avem nimic. Auzim din nou, ca, iarasi clubul nostru de fotbal este in pragul falimentului, se anunta demiteri, se anunta demisii si asa mai departe. Atata vreme cat, lasand la o parte fotbalul, toate celelelalte ramuri sportive au avut de suferit sub mandatul actualului primar s-au inchis toate cluburile de sport, cluburi de echipa care faceau inainte performanta, pe de alta parte, zero investitii in infrastructura pentru sport din Iasi avem aceeasi Sala Polivalenta comunista, unde s-a schimbat doar parchetul si inauntru se petrec petreceri pentru diverse ocazii private sau miniconcerte, dar in nici un caz evenimente despre sport„.

Lipsa investitiilor in sport este resimtita de copiii iesenilor care nu dispun de prea multe locuri de a face miscare.

Marius Bodea, deputat PNL Iasi: „Avem un stadion care are si ala 50 de ani, a avut o mica investitie acu nici nu mai stim cati ani, dar este tot modest raportat la valoarea Iasului. In continuare ne chinuim si tragem de primar sa lase terenurile de sport de la scoli la dispozitia cartierelor, avem nevoie ca ai nostri copii sa fie implicati in diverse activitati sportive„.

Deputatul mai precizeaza ca in domeniul sportului, Iasul nu prea mai conteaza, iar acest lucru este nedemn pentru al doilea oras al tarii.

Au trecut 5 ani de cand domnia sa este primar plin al Iasului, alti ani in care a fost viceprimar, director tehnic, ori sa vii dupa 20 de ani tot cu planse ca vei construi Sala Polivalenta, ca vei construi stadion, nu mai tine, noi vrem sa vedem concret ce s-a construit. Nu putem accepta ca la finalul primului si ultimului sau mandat de primar sa vina sa ne spuna, v-am facut in fiecare an un set de planse legat de infrastructura de sport, noi nu avem nevoie de planse, avem nevoie chiar de investitia respectiva”, a completat Bodea.

shares