Marius Bodea: „Este indecentă încercarea primarului Chirica de a se “cocoța” pe acest rezultat!”

Sharing is caring!

La alegerile prezidențiale din turul doi, Klaus Iohannis a obținut 71.76% în Municipiul Iași. Președintele PNL din Municipiul Iași, deputatul Marius Bodea, susține că acest rezultat se datorează ”ieșenilor demni și liberi, care își doresc un Iași normal, care au votat împotriva PSD-ului, care l-au susținut pe candidatul Klaus Iohannis și au ales cu încredere programul său, precum și echipei extraordinare a PNL care, timp de mai bine de 100 de zile, a promovat proiectul României normale în rândul ieșenilor”.

Deputatul consideră ”indecentă” încercarea primarului Mihai Chirica “de a se cocoța pe acest rezultat foarte bun obținut de PNL în Municipiul Iași”. ”Ieșenii au ieșit la vot în număr atât de mare și pentru că au vrut să dea o palmă pesedismului personificat de către d-l Chirica, adică practicilor de folosire a poziției publice pentru propria înavuțire, atitudinilor nedemocratice și comportamentului sfidător la adresa cetățenilor. Este indecentă această încercare a d-lui Chirica, de asociere a propriei imagini cu rezultatul extraordinar obținut de către PNL și Klaus Iohannis în Municipul Iași. Iar asta, în condițiile în care d-l primar nu a fost prezent nici măcar o zi pe străzile din oraș, pentru a vorbi cu ieșenii, nu a avut nicio inițiativă de campanie pentru susținerea candidatului PNL, preferând să stea la dos, în tot acest timp, departe de cetățenii nemulțumiți. Acest rezultat ne obligă să continuăm lupta de depesedizare a orașului și la alegerile locale și parlamentare de anul viitor și rezolvarea unor așteptări istorice. Marile probleme ale ieșenilor țin de calitatea administrației locale. Traficul, mobilitatea urbană, poluarea, urbanismul haotic, lipsa locurilor în creșe, lipsa investițiilor în școli sau calitatea infrastructurii se află în sarcina Primăriei. Aceste probleme trenează în Iași de ani de zile pentru că la putere au fost și continuă să fie aceiași pesediști preocupați doar de propria căpătuială, nu de binele public. Totodată, ne revine răspunderea să rezolvăm problema autostrăzii Moldova-Transilvania și a șoselei de centură a Iașului”, a spus Marius Bodea, președintele liberalilor din Municipiul Iași.

Acesta mulțumește ”tuturor ieșenilor care s-au prezentat la urne, celor care au votat Klaus Iohannis, precum și membrilor și simpatizanților liberali care, timp de mai bine de trei luni, au făcut campanie pentru candidatul Klaus Iohannis”.

shares