Marian Tuduran, noul subprefect de Iasi

Sharing is caring!

Echipa completa la conducerea Prefecturii. Dupa ce noul sef al institutiei a fost numit oficial in functie, de astazi, Iasiul are si un subprefect. Marian Tuduran a depus juramantul in fata ministrului de Interne. Tuduran lucreaza in Prefectura Iasi din anul 1997.

Angajat al Instititiei Prefectului din anul 1997, Marian Tuduran a fost pana de curand, sef Serviciu Financiar – Contabil, Resurse Umane si Achizitii publice. In noua functie, noul subprefect de Iasi se va axa pe dezvolvarea judetului.

In anul 2010, Marian Tuduran a fost decorat de Traian Basescu, presedintele Romaniei, cu semnul onorific „Rasplata Muncii in Serviciul Public”. Noul subprefect are 63 de ani, a obtinut diploma de doctor al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor de la Universitatea „Alexadndru Ioan Cuza”.

La aceeasi facultate a urmat si un master in administratie publica si guvernare locala. Totodata, este si absolvent al Facultatii de Drept, la UAIC. Cunoaste doua limbi straine, engleza si franceza si stie sa cante la chitara, conform CV-ului postat pe pagina Prefecturii. Pasiunile noului subprefect sunt tenisul de camp si de masa. Tuduran va face echipa cu Marian Grigoras, numit recent in functia de prefect al judetului Iasi.

shares