Lovitura pe piata media. Digi24 inchide statiile locale din tara, inclusiv pe cea de la Iasi

Sharing is caring!

Digi 24  a luat decizia de a inchide statiile locale din tara. In afara de concedierile de la Oradea, Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Constanța, Galați și Iași, Digi 24 nu a mai prelungit contractele unor angajati de la Bucuresti.

Televiziunea va mari reteaua de corespondenti din tara de la 12 la 18 echipe.

„Site-urile televiziunilor sau site-urile de știri atrag tot mai mulți vizitatori, ceea ce conduce la scăderea audienței altor canale. Conținuturile difuzate online oferă nu numai informație de interes național și internațional, ci și actualitate din proximitate (regiune, localitate). Conducerea companiei a efectuat o analiză a eficienței activității redacției centrale Digi 24, a rețelei de studiouri regionale și a performanțelor actualei forme de organizare a activității media.

Din această analiză a rezultat că este necesară o regândire a modelului de business în divizia de media, pentru a ține pasul cu exigențele și nevoile publicului și pentru a răspunde mai bine obiectivelor companiei pe termen scurt, mediu și lung”, sustine televiziunea intr-un comunicat de presa.

Totodata, compania va demara procedurile privind renunțarea la licențele audiovizuale ale studiourilor regionale.

Statia regionala de la Iasi a fost prima pe care Digi24 a deschis-o in tara.

 

shares