Liderul de grup al consilierilor locali PSD Iași iși va da demisia

Maine se anunta o sedinta cu scantei a Consiliului Local Iasi. Liderii PSD Iasi au anuntat ca Paul Boisteanu isi va prezenta demisia din Consiliul Local dar va ramane in partid. Totodata, consilierilor PSD li s-a recomandat din partea conducerii sa reanalizeze in comisii diferite proiecte imobiliare de pe ordinea de zi, datorita suspiciunilor rezonabile de subevaluare a unor terenuri.

Liderii PSD Iasi, Maricel Popa si Cristian Stanciu au anuntat intr-o conferinta de presa, demisia lui Paul Boisteanu, din consilul local, acesta motivand ca nu se poate integra corespunzator in cadrul grupului. In perioada urmatoare se vor mai inregistra si alte dezertari.

„Ne asteptam si la alte demisii dar lucrurile trebuiesc clarificate incat sa pornim sanatos. Nu vreau sa citez pe cineva pentru ca a fost slogan in campanie dar este vorba de un nou inceput” a declarat Cristian Stanciu, vicepresedinte PSD Iasi.

 Liderul organizatiei PSD sustine ca le-a recomandat consilierul locali din partid sa reevalueze in comisii cateva proiecte, care ridica suspiciunea de subevaluare a unor terenuri. Cele vizate sunt in Zona Industriala, Metalurgie sau Centru. „Am fost impotriva schimbului de terenuri la Pavelcu si acel dezvoltator imobiliar, am sustinut proiectul parcarii in centru, in spatele BRD-ului, care poate fi in 6 luni o parcare mare, de cateva mii de masini. Trebuie sa cautam locuri de parcare in spatele Primariei nu sa vindem terenurile Primarie…Inteleg totusi ca are excedent bugetar, nu are nevoie de bani pentru proiecte. De ce ai vinde”, se intreaba Maricel Popa, presedinte PSD Iasi.

Acesta a adaugat ca primarul a condus orasul intr-o maniera haiduceasca si ca este impotriva privatizarii Iasului.