La străzi mai lungi, acelaşi preţ

Sharing is caring!

Edilii se pregatesc de modernizarea a 25 de strazi din mai multe zone ale Iasului. Cand vor incepe exact lucrarile nu se stie, pentru ca s-a ajuns abia in fata contractarii serviciilor de proiectare.

A fost publicat anuntul, urmand ca ofertele sa se depuna pana pe 15 februarie. Pentru serviciile de proiectare, suma ce ar urma sa fie alocata de la bugetul local este de aproape 900.000 de lei, plus TVA. Castigatorul licitatiei va trebui sa realizeze proiectele in cel mult 6 luni de la data semnarii contractului cu Primaria Iasi.

Firma va trebui insa sa realizeze diferite studii, inclusiv cele geotehnice si de versanti, precum si expertiza tehnica si studiul topografic. Vestea proasta pentru proiectanti este ca s-ar putea lege cu aceiasi bani pentru mai multa munca.

“Plata serviciului se va face in baza prevederilor contractuale. Pretul contractului nu se va modifica in cazul in care prestatorul constata ca lungimile strazilor difera fata de cele aproximate in prezentul caiet de sarcini”, se arata in caietul de sarcini.

Analizarea ofertelor se va face pe 28 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares