Întâlnire pentru liceenii din domeniul agricol

Sharing is caring!

Vineri, de la ora 11:00, în sala de conferințe a Primăriei comunei Miroslava, va avea loc cea de-a doua ediție a întâlnirilor de tip masa rotundă, care face parte din Programul national ”Liceele agricole – Hub-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici și mijlocii”.

La eveniment vor participa reprezentanții Liceului Tehnologic Agricol ”Mihail Kogălniceanu” Miroslava, autorităților locale, instituțiilor de învățământ, fermierilor şi agenților economici locali.
Întâlnirea este organizată de Liceul Tehnologic Agricol ”Mihai Kogălniceanu”, împreună cu Fundația World Vision România.

Fundaţia World Vision România este o fundaţie creştină care desfăşoară programe de educaţie, sănătate, agricultură şi dezvoltare rurală, intervenţii umanitare de urgenţă şi advocacy punând în centrul activităţii sale bunăstarea copilului.

Programul pentru Agricultură şi dezvoltare rurală din cadrul World Vision România promovează dezvoltarea micilor afaceri rurale care consolidează familiile şi ofera tinerilor şansa de a-şi făuri un viitor în satul natal şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii.

Programul „Liceele agricole – Hub-uri locale pentru dezvoltarea fermelor mici şi mijlocii” este derulat de Fundaţia World Vision România împreună cu Junior Achievement România (JAR), Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj, Centrul pentru Educaţie Economică și Dezvoltare din România (CEED) şi Centrul Român pentru Politici Europene (CRPE), în parteneriat cu Romanian American Foundation.

shares