Începe Anul Porcului de Pământ, belșug și iubire

Sharing is caring!

Maine, 5 februarie, incepe Anul Nou chinezesc. Anul Cainelui preda stafeta Anului Porcului de Pamant, simbol al bunastarii. Sărbătoarea va începe de azi cu o cină în familie în al cărei meniu este musai să intre peştele şi găluştele. Astrologii de la noi ne recomanda cumpatare si echilibru in toate aspectele vietii.

Tobele, dansul dragonului şi mersul pe picioroange sunt nelipsite, prin tradiţie, de la târgurile de Anul Nou, organizate pe tot cuprinsul Chinei.

Anul Mistrețului de pământ este un an al economiilor și al previziunii financiare. Cumpătarea trebuie să fie cuvântul de ordine în acest an. Aveți grijă la excesele de ordin financiar, la cheltuielile de anvergură și la investițiile pe termen lung!

Nu luați bani cu împrumut în 2019 împrumuturile: vă pot afecta situația financiară. Încercați, pe cât posibil, să nu luați împrumuturi mari, pe perioade lungi.

Stabilitatea financiară va fi asigurată de disponibilitatea de a depune eforturi considerabile. Nu încercați să faceți mai mult decât puteți doar pentru a vă asigura un câștig financiar suplimentar, căci acesta va apărea greu.

Pentru a obține profit, în 2019, va fi nevoie de o disponibilitate absolută ca timp și resurse. Veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu, de aceea este foarte important să nu forțați lucrurile, căci acestea trebuie să urmeze o cale firească, pentru ca, în cele din urmă, să vă puteți bucura de câștigul financiar mult așteptat.

shares