Iasi | Iarna a pus stăpânire pe oraș

Sharing is caring!

Date fiind precipitațiile sub formă de ninsoare și temperaturile în scădere, direcțiile și societățile comerciale subordonate municipalității au mobilizat toate utilajele și echipele necesare pentru a combate efectele negative ale iernii.

În cursul nopții trecute, Citadin SA a lucrat pe toate traseele cu cinci autobasculante, 11 sărărițe, două buldoexcavatoare, două încărcătoare frontale, patru tractoare semipurtate și 25 de angajați, care au utilizat 310 tone de clorură de sodiu tratată cu inhibitor de coroziune și șase tone de clorură de calciu.

Salubris SA acționează pe trotuare, alei pietonale și refugii cu șase multicare cu lamă și sărăriță, două autobasculante, un încărcător frontal, precum și cu 75 de muncitori.

Problemele legate de starea drumurilor din municipiu pot fi sesizate la numărul de telefon 0232.236.000. Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de le telefon al Salubris SA 0232.270.223. De asemenea, Dispeceratul Poliţiei Locale poate fi contactat la numărul de telefon 0232.232.099, la sediul din str. Bucium nr. 30 sau prin e-mail la adresa: politialocalais@yahoo.com.

shares