Iași – Cluj în 90 de minute

Sharing is caring!

Începând de astazi, Tarom va începe operarea rutei Iaşi-Cluj-Iaşi cu 3 frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri. Pasagerii îşi pot achizitiona bilete la preţuri ce pornesc de la 20 de euro pe sens – cu toate taxele incluse – şi de la 40 de euro dus-întors cu toate taxele incluse, atât de pe site-ul companiei cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

„Avem aşteptări mari, inclusiv de la această cursă. Ne adresăm unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenţi, profesori universitari şi nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea că în mai puţin de o oră şi jumătate va traversa România, în deplină siguranţă”, a precizat directorul general al Tarom, Werner-Wilhelm Wolff.

Pasagerii zborurilor Iasi-Cluj beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, catering la bord, însoţit de răcoritoare şi ceai sau cafea, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.

shares