Iași | Bugetul pe 2019 mai așteaptă sugestii

Sharing is caring!

Inca 2 zile mai aveti la dispozitie pentru sugestii in ceea ce priveste banii de cheltuiala ai Iasului pe anul in curs. Consultarea publică în vederea elaborării bugetului local pe anul 2019 se încheie pe 10 ianuarie. Chestionare găsiți la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni şi la cele cinci centre de cartier.

Chestionarele completate pot fi depuse în urnele special pregătite la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni – Biroul de Relaţii cu Publicul (ghişeul 6), precum și la cele cinci centre de cartier ale Primăriei Municipiului Iaşi.

Propunerile vor fi centralizate, iar ideile vor fi analizate şi incluse în proiectul bugetului Municipiului Iaşi, care va fi supus dezbaterii publice la mijlocul lunii ianuarie a anului 2019.

Pe lângă completarea acestui chestionar, până pe 10 ianuarie 2019, ieşenii pot trimite şi în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pe adresa Primăria Municipiului Iaşi, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 11, Iaşi sau pe e-mail, la adresa informatii@primaria-iasi.ro.

 

shares