Iași | Bani pentru încălzirea locuinței

Sharing is caring!

Primăria Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, continuă primirea solicitărilor de acordare de ajutoare pentru încălzirea locuinţei.

De la 1 ianuarie 2019 a fost modificat pragul maxim pentru restul de ajutoare acordate, respectiv cele pentru încălzirea locuinţei cu gaz metan, energie electrică şi lemne sau combustibili solizi.  Pot primi ajutoare familiile cu venitul net pe membru de familie între 0 și 750 lei, pentru familiile care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaz metan, energie electrică sau lemne şi combustibili solizi.

Cererile însoţite de documente doveditoare por fi depuse la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din str. Mitropolit Varlaam nr. 54, în intervalul orar 8.30 – 12.30, în zilele de luni şi marţi, respectiv în intervalul 12.00 – 16.00, în zilele de joi.

„Limitele de venituri pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu agent termic în sistem centralizat sunt următoarele:

– pentru ajutorul din bugetul de stat: 0 – 786 lei / membru de familie, pentru familiile care utilizează agent termic în sistem centralizat, respectiv 0 – 1.082 lei pentru persoana singură care utilizează agent termic în sistem centralizat;

– pentru ajutorul din bugetul local: 0 – 1.000 lei / pe membru de familie pentru familiile care utilizează agent termic în sistem centralizat.”

shares