HANGARIADA va avea loc între 25 și 28 mai

Cea de-a opta ediție a primului festival de artă și zbor outdoor din țară va avea loc în perioada 25-28 mai, la Aeroclubul ”Alexandru Matei” din Iași.

Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ieșenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul cu parașuta de la 3000 de metri, locurile fiind, însă, limitate. Startul pentru înscrierile la activitățile aviatice a fost dat la începutul lunii martie, iar locurile la salturi au fost deja ocupate în proporție de 80%.

O notate a festivalului va fi, alături de durata extinsă a acestuia, și caracterul absolut gratuit: hangarienii vor avea acces liber la orice ori din zi și din noapte.
Formatul de zi al evenimentului va fi păstrat și completat cu o gamă și mai diversificată de activități artistice și sportive. Copiii vor fi, de asemenea, privilegiați, jocul și joaca fiind componentele principale ale zonei dedicate acestora.

Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. Evenimentul este inclus de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale.

Detalii complete referitoare la programul celor patru zile de festival sunt disponibile pe site-ul festivalulului, www.hangariada.ro și pe pagina de facebook a evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *