Galati / Tanar prins cu 168 km/h in cadrul TISPOL

Sharing is caring!

În cadrul acțiunii au fost constatate 1030 de contravenții privind depășirea regimului legal de viteză, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 713.400 lei.

Au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 48 de premise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 32 de ani, care a condus autoturismul pe D.N. 26, în afara localității Vânători, cu 168 km/h, zona fiind cu limitare de viteză 70 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2900 lei.

Un alt tânăr de 21 de ani a fost surprins de aparatul radar rulând cu 157 km/h, pe D.N. 25, în afara localității Vasile Alecsandri. Drept urmare, a primit o sancțiune contravențională în valoare de 1305 lei.

Ambilor conducători auto li s-a aplicat și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, pe o perioadă de 90 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

shares