Galati | Politia a urmarit 15 kilometri doua masini incarcate cu tigari

Sharing is caring!

Duminica, polițiștii Poliției Orașului Târgu Bujor și cei ai Postului de Poliție Băneasa au organizat un filtru în trafic, pe strada Grigore Hagiu, din orașul Târgu Bujor, existând informații cu privire la efectuarea unui transport ilegal de țigarete, cu două autoturisme de teren.

La vederea echipajelor de poliție, conducătorii auto ai celor două vehicule au întors brusc și au continuat deplasarea, fără a ține cont de semnalele acustice și luminoase folosite pentru oprirea lor.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestora și, după aproximativ 15 km, autoturismele în cauză au intrat pe un drum forestier, reușind să se îndepărteze de autospecialele poliției. În zona pădurii ”Botul Chiscului”, din extravilanul comunei Băneasa, polițiștii au găsit abandonate, în mai mulți saci și cutii din carton, 33 037 de pachete țigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză.

La scurt timp, au fost identificate și cele două persoane aflate la volanul autoturismelor în cauză, doi bărbați, unul de 28 de ani, din localitatea Oancea, celălalt de 31 de ani, din localitatea Slobozia – Conachi.

Țigaretele depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind, în cauză, un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

shares