Dumitru Oprea: „PSD ingroapa bugetul Romaniei!”

Sharing is caring!

Vedem de la an la an cum România este dusă către dezastru economic. Guvernarea PSD-ALDE doar se laudă că bugetul de stat este orientat cu precădere către creşteri de salarii şi pensii, inclusiv pentru investiţii.

Însă, efectele nu se văd, pentru că nu este reală nici mult lăudata creştere economică. Astfel, numai săptămâna aceasta, fără transparenţă, fără comunicare, Dăncilă a mai împrumutat 2 miliarde de euro. Ca urmare, datoria externă a României, pe anul în curs, a ajuns la 5 miliarde de euro, după împrumutul de 3 miliarde din primăvară. În condiţiile în care şi estimările cele mai pesimiste anunţau ca fiind necesare doar 4,2 miliarde pentru 2019!PSD nu ştie decât să cheltuiască, aberant, încercând să cumpere voturile românilor pentru a putea rămâne cât mai mult la guvernare! Iar reprezentanţii puterii motivează printr-o economie care duduie.
Dar nu spun că dezvoltarea este total nesustenabilă, pe bază de consum şi nu de investiţii. Aşa că inflaţia o resimţim cu toţii.În acest mod, România devine o ţară în care cetăţenii sunt îngenuncheaţi de clica pesedistă, care îşi păstrează puterea printr-o politică specifică ţărilor unde democraţia nu există. Suntem ţara în care de mai bine de 2 ani nu se investeşte nimic în infrastructură, sănătate şi în sistemul de educaţie, iar tot mai mulţi oameni ajung în pragul sărăciei. Însă, această situaţie nu mai poate fi tolerată la nesfârşit!
shares