Dumitru Oprea: „Alegerile din 26 mai sunt importante pentru destinul fiecărui român!”

Sharing is caring!

Prezenţa masivă la Bucureşti, sâmbăta trecută, a liderilor Partidului Popularilor Europeni, în faţa miilor de aleşi locali şi a preşedintelui României, nu a fost doar o demonstraţie de forţă a PNL, ci şi dovada ataşamentului liberalilor faţă de proiectul european.

Sunt multe lucruri de făcut în ţară, iar mare parte dintre ele se pot realiza cu fonduri europene. La bugetul Uniunii Europene contribuie şi România, iar pentru fiecare euro plătit de ţara noastră s-au primit înapoi trei. Dacă am avea o guvernare competentă, multiplul ar putea fi şi mai mare! Doar prin intermediul implicării reale şi oneste a reprezentanţilor noştri în Parlamentul Uniunii Europene, în executivul UE, România poate să obţină ceea ce i se cuvine pentru cetăţenii săi.În 26 mai ne decidem viitorul. Vom alege pentru Parlamentul European fie oameni care pot asigura, mai departe, o poziţie demnă a României în Europa de mâine, fie pe cei aflaţi sub influenţa nefastă a lui Liviu Dragnea, care pot pune sub semnul întrebării democraţia şi statul de drept. Alegerile europarlamentare vor constitui şi un barometru privind atitudinea românilor faţă de parcursul nostru european.
Ne dorim să avem la Bruxelles reprezentanţi care pot aduce României prestigiu şi bunăstare. Nu ne dorim să fim părtaşi la un discurs al urii şi al dezbinării aşa cum este promovat de alianţa PSD-ALDE, radicalizată şi aflată în slujba unor conducători corupţi.România riscă să rămână o insulă a sărăciei în Uniunea Europeană dacă se va izola prin conducătorii săi, dând cu piciorul la resurse şi la democraţie. Iar acest pericol se manifestă deja prin acţiunile făcute de alianţa PSD-ALDE de a ne exclude din UE!Dacă România, alături de estul Europei, va intra în rândul contestatarilor UE, atunci, din păcate, proiectul „Europa cu mai multe viteze” poate deveni o realitate. Însă, românii, prin votul lor din 26 mai, pot lupta pentru menţinerea Uniunii Europene ca spaţiu al egalităţii între toţi membrii săi!
https://youtu.be/XvE5bg5pDOM
shares