Dorin Goian, un antrenor vulcanic. Cum a trait acesta meciul de ieri dintre Stiinta Miroslava si Bucovina Radauti

Sharing is caring!

Dorin Goian o antrenează pe Bucovina Rădăuţi şi este considerat cel mai vulcanic antrenor din Liga 3. Goian (60 de selecţii şi 5 goluri în prima reprezentativă) stă în picioare la fiecare meci şi încearcă să corecteze fiecare greşeală făcută de echipa sa.

„Eu aş vrea să nu ţip, dar aşa trăiesc eu meciurile. Mai intens. Nu aş putea să stau calm pe bancă. Sunt o fire mai vulcanică. Şi oricât de mult aş încerca să nu strig, să nu îmi coordonez echipa, nu aş reuşi. Faptul că o fac pe un ton mai tare, o fac pentru simplul fapt ca jucătorii să mă audă” a declarat Goian.
Dorin Goian o antrenează pe Bucovina Rădăuţi din sezonul trecut alături de Daniel Bălan, fostul său coleg de la FCSB. Colaborarea dintre cei doi avut rezultate. CSM Bucovina Rădăuţi a reuşit cel mai bun sezon din ultimii 60 de ani şi a fost foarte aproape să învingă în faţa propriilor spectatori o formaţie din prima ligă, Gaz Metan Mediaş, în Cupa României, după un meci care s-a decis la loviturile de departajare.
Mai mult, rădăuţenii au terminat pe locul 2 în Liga 3. Sezonul acesta, Bucovina Rădăuţi este pe locul 4 după 8 etape. Are 16 puncte, cu 8 mai puţine decât Aerostar Bacău. În ultima etapă, Bucovina Rădăuţi a remizat, 1-1, în deplasare cu Ştiinţa Miroslava.
„În liga a treia este un nivel bun pentru a începe această carieră. Am ales să fiu aici aproape de casă. Sunt la început de drum, iar dacă lucrurile vor fi bune şi voi avea rezultate, îmi doresc să fac pasul către un nivel superior.  Faptul că antrenez acum la Liga 3 este un lucru care mă ajută şi sunt sigur că îmi va prinde bine pe viitor. Am avut oferte de la Liga 2, dar nu au fost echipe şi proiecte care să îmi placă”, a declarat Goian.
Sursa: Telekom Sport
shares