Doi ieseni s-au inecat in aceste zile, apele isi cer tributul

Sharing is caring!

Un pescar şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, în lacul Aroneanu, în timpul unei partide de pescuit. Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 12, când, spun poliţiştii, bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a băgat în apă cu gândul să se răcorească.

Un alt pescar  a sunat la numărul 112 şi a anunţat autorităţile că a găsit mai multe haine şi un telefon mobil pe malul lacului. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pompierii şi un echipaj SMURD. Pompierii au căutat prin apă şi au găsit bărbatul. Adus pe mal, medicii d ela SMURD l-au resuscitat însă victima nu a răspune manevrelor şi în acest caz a fost constatat decesul.

„La ora 12.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe malul lacului au fost găsite mai multe bunuri personale. În apă a fost găsit un bărbat care a fost declarat decedat. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. În acest caz a fost deschis un dosar penal de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs faptul“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

După câteva ore, poliţiştii ieşeni au identificat persoana înecată, acesta fiind un bărbat din satul Buda, comuna Lespezi.

De asemenea, ieri la ora 11, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit în comuna Golăieşti, judeţul Iaşi, pentru degajarea unei persoane, în vârstă de 46 ani, înecată în râul Jijia.

shares