Deszapezirea asigurata pe drumurile iesene

Sharing is caring!

Autoritatile sustin ca iarna nu ii va mai lua prin surprindere. Aceasta a fost declaratia prefectului Iasului, Marian Serbescu, cu privire la serviciile de deszapezire din acest an. Drumurile Nationale si Judetene au incheiate contracte cu serviciile de deszapezire.

„Drumurile nationale au contract, la fel urmeaza incheierea contractului subsecvent, deci vom avea fara nici un fel de probleme serviciile de deszapezire asigurate de drumurile nationale si judetene, iar la nivelul drumurilor comunale si satesti, noi am solicitat fiecarui UAT situatia cu aprovizionarea, cu stocurile cu materialele si cu aceste servicii”, a declarat Marian Serbescu, prefect Iasi.

In ceea ce privesc drumurile comunale, 90 la suta dintre UAT-uri au utilaje proprii, iar 10 la suta au incheiate contracte de prestari servicii pentru deszapezire.

„Din 98 de UAT-uri pentru drumurile comunale si satesti, cam 90 % au utilaje proprii si isi asigura serviciul de deszapzire prin utilajele propii, prin stocurile de material antiderapant pe care si l-au facut, iar celelelalte 10 % de UAT-uri au practice incheiat un contract de prestari servicii cu un tert, pentru aceasta activitate de deszapezire”, a declarat a declarat Marian Serbescu, prefect Iasi.

Prefectul a mai precizat ca in acest an nu vor mai fi probleme cu serviciile de deszapezire.

shares