”Colectează selectiv! Respectă culorile” continuă

Stejar, Eternitate si Moara de Vant. Acestea sunt zonele in care a continuat campania de constientizare cu privire la importanta colectarii separate a deseurilor.
Au fost recompensati iesenii care au depozitat separat deseurile.

În cadrul campaniei ”Colectează selectiv! Respectă culorile”, specialistii Salubris SA s-au intalnit la punctele de colectare din zonele Stejar, Eternitate si Moara de Vant cu aproximativ 150 de ieseni.

In urma discutiilor purtate cu locuitorii din zonele amintite, oficialii Salubris SA au tinut sa sublinieze faptul ca acestia confunda masinile care transporta deseuri. In acest sens, au dorit sa faca mai multe precizari:

Salubris S.A. a implementat in Iași un sistem de management integrat al deșeurilor și a dotat punctele gospodărești cu unități de înmagazinare a deșeurilor separate pe categorii. Programul de ridicare a deșeurilor reciclabile nu coincide cu cel de ridicare a deșeului menajer iar pentru colectarea și transportul acestora, societatea a alocat curse distincte cu mașini inscripționate corespunzător fiecărui tip de deșeu in parte.

Societatea a implementat proceduri interne de lucru și și-a instruit angajații cu privire la obligativitatea preluării separate a fiecarui tip de deșeu în parte.
Activitatea este permanent monitorizată și controlată de persoane responsabile în acest sens iar atunci când au fost sesizați de eventuale abateri au luat măsuri de sancționare a personalului implicat.

In condițiile in care ieșenii constată că angații Salubris SA preiau deșeurile in amestec de la punctele de colectare, ne pot sesiza cu informații concrete, inclusiv poze/filmari video , la nr de tel 0800/410.610 sau pe adresa de email office@salubris.ro.

Campania va continua cu noi întâlniri între cetățeni și echipele Salubris. Prin toate demersurile întreprinse, Salubris SA urmărește creșterea cantităților de deșeuri colectate separat de la populația din municipiul Iași in vederea atingerii țintelor stabilite de legislația in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *