Cazul Caracal: A treia zi de perchezitii. Probe ADN, Alexandra s-a aflat in masina suspectului. Mama Luizei testata la detectorul de minciuni

Sharing is caring!

Noi detalii ies din ancheta „Cazului Caracal”. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei a confirmat la Antena 3 ca se confirma prezenta fetei in masina lui Gheorghe Dinca.

„Sunt probe de ADN care corespund ADN-ului Alexandrei în mașina acestui nenorocitSunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura. Probele ADN cu privire la ce s-a întâmplat în casă nu știu când vor veni, dar faptul că se confirmă că fata a fost în mașina acestui monstru e pentru mine un lucru care mă doare foarte mult”, a declarat Cumpanasu.

Suspectul neaga in continuare ca a cunoscut-o pe Alexandra. Vecinii au creionat pentru Gheorghe Dinca, un profil de om introvertit, retras si ciudat. Barbatul nu se afla in relatii bune cu familia, traia intr-o mizerie de nedescris si se ocupa cu dezmembratul masinilor.

Avocatul acestuia sustine ca sangele din curte este de provenienta animala. Dinca ar fi spus ca a dat foc unor haine pentru a se proteja de tantari. In cenusa dintr-un butoi metalic, anchetatorii au descoperit fragmente de oase calcinate si 21 bucati de dinti de natura umana. Avocatul lui Dinca sustine ca suspectul nu a explicat de unde ar proveni acesti dinti.

Anchetatorii scotocesc in toate curtea, insa suprafata destul de mare le creeaza probleme.

Pe de alta parte, ies la iveala tot mai multe nereguli din timpul anchetei. Mama Luizei Melencu sustine ca in ultimele 4 luni, de la disparitia fetei a fost luata mereu in deradere de politisti, care ii repetau intr-una ca tanara a fugit cu iubitul de acasa. In plus, femeia a fost chemata sa treca peste un test la detectorul de minciuni.

shares