Aeroportul Iași, noi destinații de vacanță spre Egipt sau Tunisia

Sharing is caring!

Aeroportul International Iasi a inaugurat zilele trecute primul zbor charter in statiunea egipteana Hurghada. Turistii au posibilitatea sa calatoreasca in premiera de pe Aeroportul Iasi, pe noua ruta,  in fiecare vinery, pana la sfarsitul lunii octombrie.

„Pentru prima data in Iasi se deschide Africa. Mergem astazi in Egipt in zona Hurghada aproape de Luxor, in care compatriotii nostri pot vedea atat ceea ce inseamna vechea civilizatie egipteana cat si ceea ce inseamna Marea Rosie, care este total diferita de Marea Neagra ca mod de organizare a turismului si ca viata acvatica. Sper ca toti iesenii sa aiba in aceasta vara si in verile urmatoare concedii ne neuitat in Hurghada.”, a declaratCatalin Bulgariu, director Aeroport Iasi.

Zborul va fi direct, odata pe saptamana, iar turistilor li se va asigura transferul catre hotel.

„Zborul va fi odata pe saptamana. Va fi zbor direct, acolo va asteapta ghizii nostri sunt preluatii turistii, totul este asigurat. Zborul, transferul catre hotel, cazarea in functie de ce hoteluri aleg turistii nostri. Avem hoteluri si pentru family, averm hoteluri pentru toate gusturile.„, a completat Apalane Romeo, directorul regional de vanzari.

Pentru sezonul estival, pe langa cursele traditionale spre Grecia, Antalya sau Turcia, o noua premiera pentru Aeroportul Iasi este cursa spre Enfidha, Tunisia.

 

shares