Accident rutier mortal pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi

Miercuri, 10 ianuarie 2018, în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi prin 112 , despre faptul că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime omeneşti.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un bărbat, in varsta de 38 de ani, din mun. Paşcani,  ar fi condus un autoturism pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi, din direcţia Iaşi către Tg. Frumos, ar fi pierdut controlul maşinii si ar fi pătruns pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din oraşul Podu Iloaiei.

În urma accidentului a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto, a unei minore de 4 ani şi rănirea altor trei persoane.

Celălalt conducător auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero şi i-a fost recoltată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 192 alin. 1 şi art. 196 alin 2,3,4 Cod Penal, pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier şi luării măsurilor legale.